58. yeni yaşını çırılçıplak kutladı.

24 Nisan 2023 Pazartesi

58 yaşındaki model Paulina Porizkova yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı!

 Kadınlara gençliklerinden itibaren her yaşta farklı baskılar yaşatılıyor. İleri yaşlarda kadınların istedikleri gibi mini, bikini, dekolte giymesine karşı çıkan düşünceler birçok kadının özgürlüğünü kısıtlıyor. 58 yaşındaki model Paulina Porizkova, yeni yaşında çırılçıplak soyunarak bu yaş ayrımcılığı hakkında düşündüklerini paylaştı.

Paulina, paylaştığı fotoğraflara gelen pek çok olumlu yoruma rağmen, aldığı daha olumsuz yanıtlardan bazılarını 60 Minutes Australia'ya anlattı.

"İnsanların 'çaresiz büyükanne', 'İlgiye mi ihtiyacın var?' ve "Bunu yapmak için çok yaşlısın, çocuklarını utandırıyorsun" dediğini belirten Paulina "Bikini giymenin bir yaş sınırı olduğunu bilmiyordum ama tamam." dedi.

Bu tür tepkilerden etkilenen model, 'toplum içinde' orta yaşa girmenin 'bikiniyle boy gösterebilme, cinselliğine sahip çıkabilme, cinsel kadın olabilme ehliyetini' kaybetmek anlamına geldiğine inandığını dile getirdi. 50'li yaşlarda birçok hareketinin tartışmalara neden olduğunu açıkladı.

Magazin kutusunun içine bakalım.

Yaşlı ama  hala güzel  kadınlar

Soyunan en yaşlı modeller

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © -2012 Magazin Kutusu All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks